Terug een Astronaut die gek geworden is…

NASA heeft 67.000 foto’s vrijgegeven van mars global surveyor (MGS), hieronder afgebeeld. Alle beelden kunnen op een website bekeken worden. Ze werden niet bewerkt. Onderzoekers zijn ietwat verbaasd dat NASA deze foto’s vrijgeeft, na jaren van desinformatie sinds Roswell (1947). Dit zou kaderen in een nieuwe strategie om het publiek gradueel te laten wennen aan de nieuwe realiteit, deze van buitenaards leven.

Brian O´Leary Ph.D Former Apollo Astronaut en Tom Van Flandern Ph.D, toch niet de minste zou ik denken, hebben duizenden foto’s tot in detail bekeken.

Zij hebben bewijs gevonden van artificiële gebouwen op Mars, waaronder een vijfzijdige piramide, glasachtige tunnels, twee gezichten (waaronder “the Cydonia face”), “bomen” en zelfs strings van symbolen die duiden op een vorm van intelligentie. Je zal voor jezelf moeten uitmaken wat je daarin ziet. Dit zal de geschiedenis van “de mensheid” grondig veranderen of dooreenschudden. Dit zou je denken, maar niets is minder waar. Ook daar zal de mainstream media niet over berichten en wij slapen rustig verder.

 

Als bovenstaand “gezicht” (1976) kunstmatig is, dan moet het “secundaire gelaatskenmerken” hebben. Het oog zou een iris en daarboven wenkbrauwen moeten hebben, de neus neusgaten, rond de mond lippen enz. In 1998 werd een nieuwe hoog resolutie-foto gemaakt van “the cydonia face”. De foto die werd vrijgegeven leek echter in niets op bovenstaand beeld. Het leek zelfs niet op de data die van het ruimtevaartuig zelf kwam. Dan heb je natuurlijk een serieus probleem ;-). Door verschillende oudere foto’s te herbekijken bleek “het gezicht” wel degelijk secundaire gelaatskenmerken te hebben. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat er een kans is van 1 op 1.000.000.000.000 ( duizend-biljoen), dat dit gezicht toch een natuurlijke formatie is. Er zijn twee generaties van fotoreeksen die elkaar aanvullen en “het gezicht” dus versterken. Het is niet alleen “een truc van licht en schaduw”.

In de jaren 80 begonnen Brian O’Leary en Tom Van Flandern bepaalde anomaliën op Mars te onderzoeken. NASA heeft de mogelijkheid dat het “het gezicht” kunstmatig was altijd ontkend. Externe onderzoeken werden geridiculiseerd. Main stream journalisten wilden wetenschappelijke onderzoeken over dit onderwerp niet publiceren, vermoedelijk onder druk van “andere krachten”. Het grootste slachtoffer is zoals altijd de waarheid. NASA heeft altijd de strategie gehanteerd van “non-disclosure to the public”. Door de jaren heen hebben Brian O’Leary en Tom Van Flandern verschillende wetenschappelijke artikelen gewijd aan artificiële structuren op Mars.

 

Op andere manen en planeten werden dergelijke, bovenstaande, structuren niet gevonden. Deze structuur heeft een T-vorm.

Hier staan schijnbaar driehoekige monolieten van dezelfde grootte en vorm.

Vermoedelijk werd het leven op Mars uitgeroeid door een cataclisme, net zoals dit reeds een vijftal keer met onze Aarde zou gebeurd zijn, waardoor alle leven bijna uitgeroeid was.

“Mensen moeten durven streven naar de waarheid in plaats van de politiek correcte waarheid te verkondigen of voetstoots aan te nemen. Deze foto’s zijn erg onthullend en hopelijk leiden ze tot een openbaar onderzoek”, dixit  Brian O´Leary Ph.D Former Apollo Astronaut.

“Het gezicht is artificieel zonder enige twijfel”, dixit Tom Van Flandern Ph.D.